RSS

Dashnia


Edhe sikur të kisha dhuntinë e profecisë, edhe të dija të gjitha misteret dhe mbarë shkencën dhe të kisha gjithë besimin sa të luaja nga vendi malet, por të mos kisha dashuri, nuk jam asgjë.

1 Corinthians 13-2
15966238_1348797811828549_3015226217321785289_n

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 13, 2017 in News

 

Arilena Ara – I’m Sorry (Nëntori – Official Video)


 
Leave a comment

Posted by on August 25, 2017 in News

 

Dua Lipa “Homesick” (featuring Chris Martin) [Song Premiere]


17951581_1469168149791514_7333760324726845329_nhttps://dnj.to/embed-2/?postid=162501&type=singlePost

 
Leave a comment

Posted by on May 25, 2017 in News

 

Van Damme në rolin e shqiptarit, kërkon të marrë hak kundër serbëve për vrasjen e babait (Video)


killemall.png

“Kill ’em all” është filmi i cili flet për historinë e një shqiptari. Van Damme në rolin e një shqiptari me emrin (Filip) babai i të cilit ishte një aktivist politik dhe gazetar në kohën e ish-Jugosllavisë.
I ati i tij u vra nga serbët pas shpërbërjes së ish-Jugosllavisë në 7 shtete të pavarura. Filipi kërkon të marrë hak për të atin dhe kjo ka ardhur shumë vonë në kohë.
Ai lufton i vetëm kundër serbëve, por papritmas në vrasjet masive përfshihet edhe një infermiere e cila do ta ndihmonte atë .
Ky film është i vitit 2017 dhe ja vlet të shihet nga të gjtihë. Aktorët kryesorë: Peter Stormare, Jean-Claude Van Damme, Autumn Reeser Regjisor: Peter Malota Shkrues: Jesse Cilio, Brian Smolensky.(thealbanian)

 

 
1 Comment

Posted by on May 23, 2017 in News

 

Tags: , , , , ,

PËR REGJISTRIMIN DHE OFRIMIN E SHËRBIMEVE PËR TË PAPUNËT


PËR REGJISTRIMIN DHE EVIDENCËN E TË PAPUNËSUARVE DHE PUNËKËRKUESVE

Regjistrimi dhe evidenca e të papunësuarve dhe punëkërkueseve, bëhet në Zyrat e Punësimit të menaxhuara nga Ministria , JO ne shtepit e juaja.
Të papunësuarit dhe punëkërkuesit duhet të lajmërohen për regjistrim dhe evidencë në Zyrat e Punësimit sipas vendbanimit të tyre.
Për regjistrim dhe evidentim në Zyrat e Punësimit, të papunësuarit dhe punëkërkuesit duhet të lajmërohen personalisht
I papunësuari obligohet të paraqitet në Zyrat e Punësimit, rregullisht çdo tre (3 ) muaj dhe në çdo thirrje të Zyrave të Punësimit,
I papunësuari dhe punëkërkuesi fshihet nga evidenca e të papunëve në Zyrat të Punësimit, nëse: nuk paraqitet në Zyrën e Punësimit, së paku dy herë në vit.
LEXO:https://gzk.rks-gov.net/ActDocumentDetail.aspx?ActID=1274311052481_883935508314784_6810899078596905212_n

 
Leave a comment

Posted by on January 28, 2017 in News

 

New Single :Era Istrefi ”Home With You” (Vjen se shpejti)


Debutimi i  parashikuar ndërkombëtar nga këngëtaria-kompozitoria Era Istrefi pritet që do të dalë diku në vitin e ardhshëm me anë të Records Ultra dhe Sony Music Entertainment.
Albumit i paraprin super hiti  globale  “bonbon”, të lëshuar më 31 dhjetor 2015. Në vitin 2016, këngëtarja ka lëshuar versionin anglisht dhe ka qenë duke punuar në studio, Ajo se fundi ka regjistruar nje kenge te titulluar  ”Home With You” Kenga  është përshkruar si një nga më të mirat që ajo  ka bërë deri më tani, e cila nuk eshte bere e ditur ende data lansimit /Tupani/hk

era-istrefi-2016

 
Leave a comment

Posted by on December 25, 2016 in News

 

Tags: ,

Evanescene, Duke punuar në studio!


Albumi i katërt ne studio nga Rock  grupi American Evanescene në fund është një fakt dhe pritet që do të dalë  ne  vitin e ardhshëm 2017

Gjatë një intervistë të fundit  vokalistja  Amy ka konfirmuar se ajo është duke shkruar këngë për këtë projekt maxresdefault

 
Leave a comment

Posted by on December 14, 2016 in News