RSS

Konkurenti i X Factor Albania var veten nga diskriminimi

12 Feb

Olsi Liçkollari, konkurrenti i njohur nga emisioni i talentëve të këndimit X-Factor, besohet ta jetë vetvrarë dhe shkaqet për këtë thuhet se është përqeshja masive nëpër rrjete sociale dhe në shkollë.

Olsi, një nxënës nga Shqipëria i cili nuk shquhej për talentin e këndimit, por vendosi ta provonte fatin në X-Factor, kishte marrë pjesë me këngën “A kanë ujë ato burime” dhe performanca e tij ka marrë mijëra klikime në YouTube për pak orë.

Diskriminimi që i është bërë nga shoqëria dhe komuniteti i gjerë duket se ka pasur pasoja fatale për Olsin, i cili është vetvrarë.

Kjo ngjarje një herë e përgjithmonë duhet të ngrisë vëmendjen e mbarë shoqërisë shqiptare, që guximi dhe dëshira për të bërë mrekullira e për të realizuar ëndrra duhen mbështetur e motivuar, e jo t’i përqeshim e t’i diskriminojmë.

R.I.P OLSI LICKOLLARI .
Video e konkurimit :  http://www.youtube.com/watch?v=3qXWKuVT2aU

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on February 12, 2012 in News

 

One response to “Konkurenti i X Factor Albania var veten nga diskriminimi

  1. Leander

    February 12, 2012 at 2:26 pm

    Mjaft shperndate lajme rrena. Pse i boni njerzt e vdekem kot? fuck you mutherfuckers

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: