RSS

200 mijë euro për Operimin e Diellzës

08 Sep


(Plotësuar 14 shtator 2013 Diellza Nimonaj vdes)

Gjithçka filloi vetëm me një infeksion të veshkave, por gjendja e 19 vjeçares nga Deçani, Diellza Nimonaj dita ditës rëndohej, deri në momentin kur kuptoi se vuante nga sëmundja e leukemisë.
Babai i Diellzës, Mirsat Nimonaj në një prononcim për Info globin rrëfen për vështirësitë që ai dhe familja e tij po përballen në mungesë të mjeteve financiare.
Sipas tij kostoja e shërimit është tejet e shtrenjtë dhe sipas llogarive të para do të kushtoj mbi 200.000.00€, shumë të cilën e ka të pamundur ta përballoj.
“Me datën 20.08.2012 Diellza ishte duke marrë terapi gjoja për një infeksion të veshkave. Gjatë marrjes së ushqimit natën e tretë vërejta disa shenja në trupin e saj. Kjo ndodhi në shtëpinë e shëndetit në Deçan. Sapo vërejta shenjat e para ne trupin e vajzës sime me shpejtësi e dërgova në spitalin regjional të Pejës” rrëfen Mirsat Nimonaj.
Nimonaj tregon se mjekët në spitalin regjional të Pejës ishin shqetësuar kur kishin parë rruazat e dobësuara të gjakut dhe e kishin këshilluar që ta shtrinte Diellzën atë ditë në spital.
Por Nimonaj nuk kishte pranuar që të shtrihej aty dhe menjëherë e kishte dërguar Diellzën në emergjencë në spitalin e Prishtinës.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on September 8, 2012 in News

 

Tags: ,

2 responses to “200 mijë euro për Operimin e Diellzës

  1. GRTUARTA

    September 23, 2012 at 10:58 am

    HALAHU I NDIMOFT DIELLZA NIMANAJ

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: