RSS

Rita Ora viziton kafshët e egra ne Australi dhe luan me to!

22 Sep

Rita Ora  ka paralajmëruar ditë  me pare  ne twitter se  do të shkojë në Australinë e largët.

Ajo shkruajti :“Hej, mund t’ia qëlloni se kush do të shkojë në Australi brenda 6 ditësh? Unë!”,  duke shtuar: “Mezi po pres, nuk kam qenë më parë, Rita Ora ndodhet atje  për një turne promovuese  vetëm disa  ditë .
Dhe ja ku i keni disa foto te Rita Ora’s nga Australia/TupaniImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on September 22, 2012 in News

 

Tags:

One response to “Rita Ora viziton kafshët e egra ne Australi dhe luan me to!

  1. Dino

    September 23, 2012 at 7:21 am

    Hi Rita are you in Australia still, if you are which state are you , don’t miss Queensland , we love you you here

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: