RSS

Shaqiri edhe në këpucët e reja mbanë flamurin e Kosovës, Shqipërisë e Zvicrës

22 Sep

Ylli kosovar i Bayren Munich, Xherdan Shaqiri ka prezantuar këpucët e reja të cilat do t’i përdor tani e tutje.

Reprezentuesi kosovar i Zvicrës, përmes facebook, ka publikuar këpucët e reja. Sikurse në këpucët e deritashme, ‘Shaqa’ sërish në këpucët e tij do të mbajë tre flamuj, të Kosovës, Shqipërisë dhe Zvicrës. Gjithashtu në këpucët e tij ka shkruar edhe emrat e dy vëllezërve (Erdin, Arianit) dhe motrës (Medina).(kosovapress,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 22, 2012 in News

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: