RSS

Zhblloko videot zyrtare ne YouTube

11 Dec

Nje lajm i mire per perdoruesit e  Mozilla FireFox , Për këtë sot kemi gjetur një ”thike” të thjeshtë te quajtur Proxtube se si te mund te futeni ne YouTube dhe ti shikoni video clipet zyrtare ,

Nëse rregullisht hyni ne YouTube,qe te shikoni video clipin e juaj te preferuar dhe ju natyrisht qe i keni te bllokuar disa video për shkak se ju nuk jeni në një rajon të mbështetur. Nuk ka dyshim që ne të gjithë urrejmë këtë problem i cili duket të jetë me të vërtetë i bezdisshëm.Por tani kjo pun ka marr fund ,Si të zhbllokojm videot zyrtare ne YouTube: vetem hidhni nje sy me poshte
Image

Ne Mozilla FireFox Ketu: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/proxtube/

Ju lutem provojeni kete dhe  na tregoni rezultatet tuaja!
Dhe gjithashtu mos harroni qe ta shperndani kete

Na ndiqni ne Twitter @Tupanipress dhe ne Facebook /Tupanii

 
Leave a comment

Posted by on December 11, 2012 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: