RSS

Lady GaGa konfirmon ‘ARTPOP’ do të jetë në dispozicion kete vit 2013.

30 Jan

Prodhuesi  Zedd – i cili është duke punuar ne albumin e ri   ‘ARTPOP’  te   Lady GaGa  Në një intervistë  kohëve të fundit ne  MTV UK, zbuloi se ai është duke punuar dhe  se  ka shumë punë për të bërë ne albumin e saj te ardhshem  dhe se nuk eshte askund  gati , fansat e saj duhet te presin koh te gjate per kete Album
Megjithate  Gaga ka insistuar se ‘ARTPOP’ do të jenë në dispozicion kete vite  2013.Këngëtarja pritet që të nxjerrë albumin e saj te tret  ‘ARTPOP’ se shpejti   dhe  se ka thënë fansave  se ajo dëshiron që ata të festojnë  kur te  zbulohet  data e lansmit,  GaGa lajmin e beri te ditur sote ne twitter /Tupani

Image

 
Leave a comment

Posted by on January 30, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: