RSS

Nëna Terezë evropiania më e madhe

02 May

nene tereza-2Për sllovakët evropiania më e madhe e të gjitha kohëve do të ishte Nëna Terezë, ndërsa pas saj do të vinin Nikolla Teslla dhe Leonardo da Vinçi, ka treguar një anketë e mediave sllovake me rastin e 9-vjetorit të anëtarësimit të Sllovakisë në Bashkimin Evropian.

Lexuesit e portalit Topky.sk, votat e tyre ua kanë dhënë personaliteteve të mëdha evropiane dhe botërore të shkencës dhe kulturës. Në mesin e tyre janë, veç tjerëve, filozofi antik Aristoteli, shkencëtarët Çarlls Darvin dhe Albert Ajshtajn apo kompozitori Volfgang Amadeus Mocart.

Më së shumti vota të sllovakëve të zakonshëm ka marrë Nëna Terezë, menjëherë pas saj, Nikolla Teslla.(qik,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 2, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: