RSS

New Music :Helena Paparizou: ‘Save Me (This Is An SOS)’ (Degjone)

23 May

‘Save Me (This Is An SOS)’”është një këngë e regjistruar nga Kengetria Suedeze / greke  Helena Paparizou ,Kenga  është konfirmuar si singel zyrtar  nga albumi  saj i  ardhshëm  per tregun botror  ne gjuhen  angleze që është planifikuar për të dalë më vonë këtë vit .
Kenga është ekskluzivisht premierë në nje  radio suedeze më 21 maj dhe është planifikuar për të dalë në shitje  digjitale  më 29 maj.
Degjone me posshte :Helena Paparizou: ‘Save Me (This Is An SOS)’ 
Image

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on May 23, 2013 in News

 

Tags:

One response to “New Music :Helena Paparizou: ‘Save Me (This Is An SOS)’ (Degjone)

  1. orangeamber

    May 24, 2013 at 8:56 am

    Reblogged this on pinkpig7 and commented:
    LOOKS ,LOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKSLOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKS,LOOKS AND MORE LOOKS,LOOKS………………………………….

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: