RSS

Sophia Grace: ‘Girls Just Gotta Have Fun’ (Video Premiere)

02 Jun

Sophia Grace dhe Rosie te  njohura  me  par  për interpretimin  e tyre të mrekullueshem te kenges  ‘Super Bass’ nga  Nicki Minaj që ka marrë më shumë se 41 milionë shikime në YouTube deri më sot, Ato tashme  kan publikiar kengen e tyre  te pare me titull ‘Girls Just Gotta Have Fun’  Kjo këngë e shkruar nga vetë me ndihmën e babait të saj ,është kënga e parë origjinale  nga ky yll i  vogël në botën e muzikës ,Kjo kenge eshte lansuar ne shitje  digjitale më 30 maj nëpërmjet  SGE Records ,Ndersa video e kesaj kenge udha premiere me 31 maj shikone me poshte /Tupani/hk
Image

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 2, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: