RSS

Telefonon policinë sepse nuk i pëlqeu prostituta

14 Jun

prostitucioniNjë burrë anglez telefonoi numrin e emergjencës së policisë për tu ankuar për faktin se prostituta që kishte takuar ishte e shëmtuar. 

Telefonuesi i tha policisë së Birmingemit se gruaja e kishte përshkruar veten shumë më të bukur sesa ishte në të vërtetë dhe për këtë arsye donte ta denonconte, por agjenti që iu përgjigj thirrjes i kujtoi burrit se gruaja nuk kishte bërë asgjë në kundërshtim me ligjin dhe se gjëja e paligjshme ishte blerja e seksit.

Sipas ‘The Sun’, policia e ka identifikuar mashkullin dhe i ka dërguar një letër paralajmëruese mbi veprimet e tij.

“Të shpërdorosh kohën e policisë është një shkelje e rëndë që parashikon deri në 6 muaj burg”, tha një agjent i policisë për tabloidin britanik./ Top Channel/Tupani

 
Leave a comment

Posted by on June 14, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: