RSS

Qosiq: Marrëveshja e Brukselit – disfatë

29 Jun

dobricaMarrëveshja e Brukselit për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi “është disfatë e politikës shtetërore dhe kombëtare të Serbisë” dhe “disfatë e sundimit të së drejtës”, ka thënë Dorbrica Qosiq.

“Për këtë disfatë, fajin e bart politika e gjithëmbarshme serbe”, ka thënë letrari serb dhe ish-presidenti i Republikës Federale të Jugosllavisë në promovimin e librit “Kosovo 1966-2013”, transmetojnë mediat serbe.

Qosiq ka thënë se Marrëveshja e Brukselit është pasojë e “triumfit të imperializmit të Shteteve të Bashkuara dhe të Gjermanisë”.(rel,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 29, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: