RSS

New Single : Example – ‘All the Wrong Places’ (Degjone)

15 Jul

‘All the Wrong Places’ është singeli i i pare nga këngëtari/producenti  britanik, Elliot Gleave i njohur me mir me emrin e tij si Example ,Kenga është konfirmuar si singel i pare te  marra nga albumi ardhshme e tij dhe peste  në studio që është planifikuar për të dalë në fillim të 2014   Singeli lansohet   në iTunes më 1 shtator ,ndersa premier u dha sot në BBC Radio 1 më 15 korrik.
Edhe kjo kenge pritet te jet nje hit i madh ,ashtu si super-hiti i tij  i  suksesshëm  në mbarë botën “Changed the Way You Kiss Me“ ,Degjone me poshte./Tupani/hk

Image

 
Leave a comment

Posted by on July 15, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: