RSS

Single Premiere :Chris Brown ft. Nicki Minaj – ‘Love More’ (Degjone)

22 Jul

Love More “është një këngë  nga  këngëtari American  Chris Brown. Kenga është konfirmuar si e single  zyrtare i   tretë të marra nga albumi i ardhshm e tij dhe i  gjashtë në studio “X” që është planifikuar për të dalë ne këtë vjeshtë .Kenga eshte ne bashkpunim me reperen  Nicki Minaj, ne iTunes do te dale  neser më 23 korrik. 
Ne Albumin e tij te ri qe titullohet “X” Chris Brown ka bashkpunuar me artistet  duke perfshire : Kendrick Lamar, Rihanna, Kelly Rowland, Bob, Wiz Khalifa, dhe më shumë te tjere /Tupani.hk

Image

 
Leave a comment

Posted by on July 22, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: