RSS

Katy Perry ka tejkaluar Lady GaGa , bëhet femra më e ndjekur në Twitter.

26 Jul

Katy Perry ka tejkaluar Lady Gaga për t’u bërë gruaja më e ndjekur ne rrjetin social-Twitter . Perry aktualisht ka 39.897.448 pasues, Lady Gaga dikur ishte personi më i ndjekur ndonjëherë në Twitter, por atë tashme ekan rrezuar Katy Perry dhe Justin Bieber
Ne fillim te vitit 2013 (Janar )Justin Bieber tejkaloi Lady Gaga per tu bere personi me i ndjekur ne Twitter dhe aktualisht krenohet dhe ende mban kuroren me mbi 42.300.000 million ndjekes ,Dhe tani Katy Perry ja rremben edhe numrin 2# me mbi 39.897.448 m, e Lady Gaga nuk është shumë prapa ajo tani mbetet personi i tretë më i ndjekur në Twitter me 39,271,000 million /TupaniImageImage

 
Leave a comment

Posted by on July 26, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: