RSS

Cher ft Lady Gaga- ‘The Greatest Thing'(Degjone)

14 Aug

cher lady gaga the greatest thingMe ne fund ka rrjedhur kenga e perbashket e kengetares Cher dhe Lady Gaga.
Kenga mban titullin “The greatest Thing”.Kjo kenge dhe ky bashkpunim ishte paralajmeruar nga vet kengetarja Cher ne Korrik te vitit 2011,duke shtuar se do te publikohej ne shtator te vitit 2011.Deri me tani kjo kenge nuk publikuar e as degjuar.
Te dy kengetaret jane ne pergaditje te publikimit te albumeve te reja kete vit.
Ne reagimin e Cher te menjhershem permes twitter”thuhet se ky nuk eshte verzioni final i kesaj kenge dhe se eshte shume e zhgenjyer qe kenga ka rrjedh ne internet” njofton DE.
Degjone dhe binduni vet me fuqin e kesaj kenge te madhe “The Greatest Thing” qe do te pushtoj boten se shpejti.(TUPANI)

 
Leave a comment

Posted by on August 14, 2013 in News

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: