RSS

“Premtoj të të dua, i pasur apo i varfër”

03 Sep

pascale27“Në të mirë e në të keq, sëmurë apo jo, i pasur apo i varfër, premtoj të të dua dhe të të respektoj cdo ditë të jetës time”. 

Ky besohet se është mesazhi i të fejuarës së Silvio Berlusconi-t,  27-vjeçares Francesca Pascale që fillimisht qarkulloi në rrjet e më pas u mor edhe nga mediat italiane që jo pak e kanë komentuar plot “djallëzi”.

“Sigurisht që ka rrezikuar shumë duke i premtuar dashurinë edhe në varfëri”, thuhet në njërën prej tyre.

Mesazhi mendohet se i është adresuar “Kavaljerit” nga profili i “What’s Up” i 27-vjeçares. (tch,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 3, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: