RSS

Dasma që kushtoi vetëm 1 paund!

04 Sep

dasma 1 paundNjë çift në Britaninë e Madhe kanë provuar se mund të martohesh edhe pa bërë shpenzime marramendëse. Duke përjashtuar detyrimin ligjor, si tarifë martesore prej 70 stërlinash, dasma e tyre ka kushtuar vetëm 1 paund, transmeton Panorama shkrimin.

Ata organizua ditën e tyre të veçantë me familjen dhe miqtë, të kompletuar me unaza, lule një tortë dhe një fotograf për të kapur rastin. Gjithashtu, ata organizuan një piknik, pije, muzikë jazz dhe vallëzim në një mjedis malor, të gjitha brenda buxhetit të tyre të pabesueshëm.

Shpenzimi i tyre i vetëm ishte 1 paund, për blerjen e fustanit të nusërisë nga Xhorxhina. Momentalisht, një dasmë në Britaninë e Madhe kap mesatarisht shifrën e 20.000 stërlinave.(koha,tupani)

KOSTO E DASMËS

Fustani i nuses: 1 paund nga http://www.freecycle.com

Kostumi dhëndrit: M&S, një model i vjetër

Unazat: Të bëra me kocka të gjetur në oborrin e tyre

Shërbimi: Falas, me ndihmën e kishës

Fotografia: Shërbimi ishte si dhuratë, pasi nusja kishte punuar më parë për fotografin

Torta: Dhuratë nga halla e nuses

Ushqimi: Të ftuarit kontribuan me nga një pjatë secili

Muzika: Babai i nuses luante në saksofon

Vendi: Prapa vilës së tyre

Pritja: Një piknik në një fushë në fshat

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 4, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: