RSS

Ndërtesa në Londër “shkrin” makinat

04 Sep

londer ndertesaNjë rrokaqiell në zemër të qarkut financiar të Londrës është duke u fajësuar nga pronarët e makinave për dëmtimin e automjeteve të tyre.

Kulla, e mbuluar me xhama qelqi, reflekton rrezet e diellit në atë intensitet saqë arrijnë të shkrijnë pjesë të makinave.

Ndërtesa, e quajtur Walkie Talkie, është fajësuar këtë javë për deformimin e një pasqyre anësore, të xhamave dhe të shenjës dalluese të një makine Jaguar, të parkuar në rrugën nën ndërtesën 37-katëshe, e cila vazhdon ende të ndërtohet.(rel.tupani)

 
Leave a comment

Posted by on September 4, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: