RSS

Hollywood-i nderon Jolie, Martin, Lansbury dhe Tosi

06 Sep

angelina jolieAkademia e Arteve dhe Shkencës në SHBA ka njoftuar se aktorët Angelina Jolie, Angela Lansbury, Steve Martin dhe disenjatorin italian, Piero Tosi janë të caktuar të parët që do nderohen me “Çmimin e Guvernatorëve”.

Ky çmim në fakt është një statujë e Oskarit që u jepet atyre të cilët kanë dhënë kontribut të rëndësishëm për industrinë e filmit përmes angazhimeve të tyre në fusha të tjera, pra nuk janë çmimet që jepen çdo fillim vit për angazhimet artistike të tyre.

Angelina Joli do nderohet për shkak të angazhimeve në programet humanitare nëpër botë të cilat i “kanë bërë nder industrisë së filmit”, thuhet në sqarimin zyrtar të Akademisë.

Ceremonia e dhënies së këtyre çmimeve do të mbahet më 16 nëntor në Hollywood.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 6, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: