RSS

Gjinekologu gjerman ka inçizuar fshehurazi 2 mijë femra

07 Sep

Gjinekologu, Dr Joachim K. (58) ka fotografuar rreth 2,000 paciente në një amient intim privat, dhe rasti ka përfunduar në Gjykatën e Qarkut Frankenthal në Gjermani.

Gjatë tri viteve, gjinekologu me 25 vjet përvojë pune, ka incizuar fshehurazi pacientët e tij, derisa ata ndrronin rrobat, por edhe gjatë rrjedhës së kontrollit mjekësor, shkruan e përditshmja gjermane “Bild”.

Dy mjek asistent e kanë raportuar rastin në polici. Ata gjetën një disk në kompjuter me rreth 35.000 imazhe dhe video të ndryshme. Regjistrimet janë bërë duke përdorur një kamera e fshehur.

Deri më tani në gjykatë janë paraqitur rreth 1.400 femra të “tradhtuara” nga mjeku që i kishte kontrolluar.

Është interesant justifikimi i gjinekologut i cili ka deklaruar se videot i kishte bërë për arsye mjekësore profesionale. (reporteri)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 7, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: