RSS

Kryeministri turk birëson vajzën siriane

07 Sep

Kjo vajzë e vogël siriane që gjendet në përqafimin e kryeministrit turk, i ka humb të dy prindërit, kryeministri e birëson dhe në certifikatën e lindjes e shkruan Zejneb Rexhep Taip Erdoan.

Kryeministri turk, për çdo ditë po ua jep nga një mësim mbarë botës me sjelljet e tij.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 7, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: