RSS

Njëzet vjeç në pyll, kurrë pa e parë qytetërimin

12 Sep

 

Në qarkun e Altait të Siberisë është gjetur në pyll një djalosh 20-vjeçar, i cili jeton në një kasolle prej balte dhe nuk e ka parë kurrë qytetërimin.

Mowgli modern jeton në pyll prej 16 vjetësh, transmeton ZA njoftimin. Prindërit e tij jetonin të vetmuar disa kilometra nga fshati më i afërt, të cilët për arsye të paqarta braktisën vendin e banimit, duke e lënë fëmijën vetëm. I riu nuk fshihet nga njerëzit dhe nuk e shmang kontaktin me ta.

Prokuroria nuk është ende në gjendje ta identifikojë atë, ndërsa ai vazhdon të mbledhë dru për dimër në kasollen e tij.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 12, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: