RSS

Seks në Qeverinë ruse (video)

12 Sep

Derisa qeveria ruse zyrtarisht është duke u marrë me gjendjen në Siri, si duket disa punonjës nuk e kanë mendjen tek ky rast.

Një kalimtar rasti ka kapur një moment mjaft delikat. Megjithëse ai ishte në një distancë shumë të largët, ai ka kapur “mat” një çift të pasionuarish.

Në shikim të parë, duket sikur në ndërtesën e Dumës ruse (emërtimi i ndërtesës qeveritare) kishte mbetur një dritë ndezur, dhe dyshohej sikur me të vërtetë rusët ishin të brengosur për gjendjen në Siri.

Megjithatë, pamjet vërtetojnë një tjetër gjë – seks në një prej zyrave të Dumës. Se kush janë protagonistët e kësaj nate, nuk dihet ende, por nuk do të jetë e vështirë të zbulohet.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 12, 2013 in News

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: