RSS

Tuna u rikthehet studimeve

12 Sep

Prishtinë, 12.09.2013 14:31
Këngëtarja Tuna e cila gjatë kësaj vere ka qenë top-artistja e skenës shqiptare gjithandej, përveç si këngëtare është e njohur në opinion edhe si njëra ndër këngëtaret më të arsimuara. Ajo ka përfunduar studimet themelore për Komunikim Masiv në New York University në Selanik të Greqisë.

Por duket se Tuna nuk ndalon së kërkuari sukseset e mëtejme. Ajo ka vendosur të regjistrojë edhe një fakultet tjetër, në Universitetin AAB.

Këtë e ka bërë publike vet këngëtarja gjatë një mbrëmje të mbajtur në Ferizaj. Ajo, para shumë adhuruesve të saj, ka thënë se standardet  dhe niveli i studimeve në AAB nuk dallon me ato të Universiteteve Evropiane prandaj kjo më ka bërë që unë të marr këtë vendim.

“Do të jem e rregullt në ligjërata dhe do t’i përkushtohem studimeve njësoj si edhe këngës”, është shprehur Tuna.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 12, 2013 in News

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: