RSS

Bukurinë ka trashëguar nga mamaja

13 Sep

13.09.2013 12:01
Modelja Kate Upton me të madhe kërkohet nga shtëpitë e ndryshme të modës dhe revistat e njohura dhe kjo falë bukurisë së rrallë dhe trupit seksi.

Mirëpo, Kate ka treguar se nga ku e ka trashëguar bukurinë dhe fotogjeninë e saj, duke postuar një foto për fansat e saj, në të cilën ajo gjendet me të ëmën.

Ato janë fotografuar me rastin e shënimit të 100 vjetorit të revistës “Vogue”, ndërsa në foto ato duken gati identike. Të dyja kanë buzëqeshjen e njëjtë, ndërsa në foto Kate ka komentuar: “Mamaja ime e bukur dhe unë”.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 13, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: