RSS

Edhe anketat kroate favorizojnë Antigonën

13 Sep

 

Për garën “Miss World 2013”, ceremonia e së cilës mbahet më 28 shtator, siç kemi shkruar tashmë po përpilohen listat e bastoreve të cilat parashikojnë plasmanët për disa nga garueset.

Dhe kështu në Kroaci janë zhvilluar anketa të ndryshme nga ueb-faqe dhe revista të shumta, rreth asaj se cila ka shanset më të mëdha prej bukurosheve që vijnë nga shtetet e ish Jugosllavisë. Dhe sipas rezultateve të tyre, më së miri është ranguar bukuroshja e Kosovës Antigona Sejdiu, ndërsa pas saj ajo e Kroacisë. Në njërën nga anketat, e cila është zhvilluar nga ueb-faqja e njohur Dnevnik.hr, dhe në të cilën kanë marrë pjesë 2133 veta, Antigona ka triumfuar bindshëm, me gjithsej 959 vota.

E dyta, pra Miss Kroacia, ka marrë vetëm 349 vota, ajo e Serbisë 310, e Sllovenisë 217, e Bosnjes 2016, e Malit të Zi 48 dhe e Maqedonisë vetëm 34 vota.

 
Leave a comment

Posted by on September 13, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: