RSS

Miley, laju mirë e pastaj vishu!

13 Sep

Reagimet rreth videospotit të Miley Cyrus për këngën “Wrecking Ball”, ku ajo paraqitet tërësisht e zhveshur, edhe më tutje janë të ndara, ndërsa aktorja problematike Shenae Grimes, e njohur nga seria “90210″, ka mbetur e tronditur nga ajo që ka parë.

“Për çfarë bëhet fjalë në spotin e ri të Miley Cyrus?”, ka pyetur ajo dhe pastaj e ka vënë veten në pozitën e një nëne të brengosur. “Unë nuk e njoh atë vajzë, por po ta njihja, do të kërkoja nga ajo të lahet dy herë, të vesh ca rroba dhe pastaj do ta përqafoja.

Mendoj se ajo ka nevojë për këtë”, ka deklaruar Shenae, duke aluduar në atë se me Miley-in diçka nuk është në rregull.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 13, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: