RSS

Gjenevë, shqiptari i shet drogë policit

18 Sep

Djaloshi 23 vjeçar rreth 17:30 në lagjen Varembe në Gjenevë ku policia kanë vendosur një ekip për monitorim, ka kontaktuar një agjent dhe i ka ofruar 10 qese heroinë (68,7 gram ) për një çmim prej 1000 euro.

Shitësi lë takimin për ta shitur drogën dhe pas këtij “pazari” ai pa veten me duar të lidhura. Ai mbeti edhe pa drogë edhe pa para dhe u dërgua duar lidhur në stacionin e policisë.

Personi tashmë është në dispozicion të prokurorisë i cili duhet të jep përgjegjësi./Presheva/.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 18, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: