RSS

E ka dashur pijen

20 Sep

Lana Del Rey e ka pranuar se kur ka qenë adoleshente e ka dashur shumë pijen, por tani e tetë vite është plotësisht e pastër nga alkooli. Mirëpo, Lana thotë se ekziston rreziku i kthimit tek vesi i vjetër. “Kur nuk respektohet puna ime dhe kur ndjej që njerëzit nuk e pëlqejnë muzikën time, mua më vjen të nis sërish pijen”, tha ajo.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 20, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: