RSS

Suedi, i ligjshëm masturbimi në publik

20 Sep

gjyakata-suediNjë gjykatë në Suedi ka vendosur që masturbimi në publik është i ligjshëm nëse nuk i drejtohet dikujt në veçanti. Ky gjykim vjen pasi një 65-vjeçar, i cili ishte masturbuar në mes të plazhit, u akuzua për sulm seksual dhe u shpall i pafajshëm.

Në mënyrë të habitshme, Gjykata e Sodertornit liroi burrin nga akuzat duke argumentuar se nuk ka kryer asnjë krim edhe pse “e ekspozoi veten duke u masturbuar”.

Sipas faqes suedeze ‘The Local’, gjykatësi theksoi se ky burrë nuk po i drejtohej asnjë personi të caktuar e për këtë arsye nuk kishte pse dënohej.

Prokurori i çështjes tha për gazetën ‘Mitti’ se nuk do të apelonte vendimin: “Për tu konsideruar krim, ngacmimi seksual duhet t’i drejtohet specifikisht një personi. Mendoj se gjykatësi ka të drejtë.”

Duket qartë që Suedia, ashtu si vendet e tjera të Skandinavisë, duket qartë që është shumë tolerante dhe e “avancuar” me çështje të tilla./ Top Channel

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 20, 2013 in News

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: