RSS

Ia ndalojnë hyrjen në Rusi

23 Sep

Këngëtarja amerikane Selena Gomez, është njëra nga ‘viktimat’ e para të ligjit kontrovers rus me të cilin ndalohet propaganda homoseksuale.

Siç raportojnë mediet ruse, yllit të muzikës i është refuzuar viza e punës, kështu që ajo nuk do të mund të interpretojë në Rusi, ku ka pasur disa koncerte të parapara për t’i mbajtur.

Asaj i është ndaluar hyrja në Rusi, pasi në këngët e saj ajo mbështet të drejtat e homoseksualëve, me çka e shkel ligjin rus për ndalesën e propagandës në dobi të popullatës gej. Selena është dashur të mbajë koncerte në Minsk, Moskë dhe Sant Peterburg, ndërsa janë anuluar edhe koncertet e saj në Ukrainë.

Para saj, një përvojë të njëjtë e ka pasur edhe Lady Gaga, të cilën autoritetet ruse e kanë akuzuar për propagandë homoseksuale gjatë një koncerti në S. Petersburg.

 
Leave a comment

Posted by on September 23, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: