RSS

“Sex Box”, spektakli kundër pornografisë

24 Sep

sexbox“Sex Box”, ky është spektakli më i ri televiziv që po përflitet aq shumë në Britaninë e Madhe për vetë formatin e tij. 

Nga vetë titulli, (Kutia e seksit) pjesëmarrësit e parë do të jenë 3 çifte, dy hetero dhe një çift gay që kanë pranuar sfidën për të kryer marrëdhënie intime gjatë transmetimit të spektaklit për rreth 60 minuta.

Por “sfida” e tyre nuk përfundon me kaq. Pas aktit, ata do të ulen në panel përballë drejtueses së programit dhe 6 ekspertëve seksualë.

Spektakli është mirëpritur nga një pjesë e publikut, ndërsa shumë të tjerë e kritikojnë. Por organizatorët shprehen të vendosur për zhvillimin e tij. Ata premtojnë se ciftet pjesëmarrëse do të jenë “të moderuar” dhe synimi është përcjellja e mesazhit kundër pornografisë. / Top Channel

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 24, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: