RSS

Gjejeni foton tuaj në mesin e 1.2 miliard fotove në Facebook

28 Sep

facebook fotoA mund ta gjeni foton tuaj në mesin e 1.2 miliard njerëzve në Facebook.

Edhe pse normalisht ju mund të kaloni 36 vite duke shikuar fotot e profileve të të gjithë njerëzve që janë në Facebook, po të jeni me fatë këtë mund ta bëni më shpejtë. Facebook, ka lëshuar një faqe në të cilën ka përmbledhur të gjithë 1.2 miliard njerëzit të cilët kanë llogari në Facebook.

Kompania e ka emëruar secilën foto me një numër rendor.

Ne do të ju japim adresën më poshtë se ku mund të shihni të gjithë njerëzit që kanë Facebook, dhe ku mund të gjeni veten tuaj dhe të zbuloni se çfarë numri keni në rrjetin social më të madh në botë.(zeri)

Vetëm duhet të klikoni në këtë vegëz, dhe të filloni hulumtimin. Kërkim të këndshëm: http://www.thefacesoffacebook.com/

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 28, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: