RSS

Cyrus promovon albumin me të brendshme

10 Oct

cyrus-roze1Miley Cyrus promovoi të mërkurën në Nju Jork albumin e saj më të ri dhe zgjodhi që këtë promovim ta bënte e veshur vetëm me të brendshme.

Këngëtarja e re që ka shkaktuar shumë polemika kohët e fundit me performancat, videoklipet dhe setet fotografike me pullë të kuqe, kishte zgjedhur të brendshme mëndafshi ngjyrë rozë.(tch,tupani)
cyrus-roze3

 
Leave a comment

Posted by on October 10, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: