RSS

Në Meksikë u gjetën eshtrat e një alieni

10 Oct

alienSipas fjalëve të dëshmitarëve okularë, më 22 shtator në qiellin e natës në rajonin e Gadishullit Yucatan u vu re një objekt i çuditshëm fluturues me ndriçim regëtitës bojëqielli, i cili më pas ra në tokë. Banorët lokalë u vunë në kërkim të vendit të rënies së këtij objekti. Në terren ata gjetën dy kraterë mjaft të thellë dhe eshtra të fosilizuara. Dëshmitarët okularë thonë se mbetjet në fjalë ngjajnë me trupin e një alieni, me duar dhe këmbë.

Bashkëpunëtorët e Institutit Teknologjik të Meridës, të cilët mbërritën në vendin e ngjarjes, deklaruan se ka shumë mundësi që ato të jenë pjesë të mbeturinave kozmike. Tani të gjitha fragmentet e gjetura të objektit qiellor janë transferuar në Institutin shkencor për studime të detajuara. (koha,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 10, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: