RSS

Fotot lakuriq të Vildane Zenelit (Foto-Video)

19 Oct

vildane zeneli nakedModelja shqiptare, Vildane Zeneli vazhdon të korrë sukses në karrierën e saj në Amerikë.

vildane zeneli 2

Mjafton një pozë e bukuroshes përpara aparatit fotografik, dhe sytë e të gjithëve kthehen tek ajo.

Vajza nga Prishtina ka realizuar kohët e fundit disa foto të nxehta.(zeri)

vildane zeneli 3

 

 
Leave a comment

Posted by on October 19, 2013 in News

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: