RSS

Sot pagëzohet princi George

23 Oct

princi georgeFamilja mbretërore e Britanisë është duke u përgatitur për pagëzimin e princit George – djalin e princit William dhe të dukeshës Kate Middleton.

Ceremonia e sotme do të jetë private dhe do të zhvillohet pas dyerve të mbyllura në Pallatin St. James të Londrës.

Princi George, i cili ka lindur më 22 korrik, është i treti në radhë për të marrë fronin britanik, pas babait të tij William dhe gjyshit Charles.

Fotografi amerikan, Jason Bell, do të lejohet të dokumentojë ngjarjen pas shërbesës.

Ai pritet të bëjë fotografinë historike që do të tregojë katër breza të monarkëve britanikë, përfshirë mbretëreshën Elizabeth.(rel,tupani)

 
Leave a comment

Posted by on October 23, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: