RSS

Ndihmoni Endritin 2 vjeçar(Video)

30 Oct

facebook.com/tupanii

facebook.com/tupanii


Familja Bajrami apelon për ndihmë:

Endrit Bajrami është vetëm 2 vjeçar nga Prishtina dhe gjendet i shtrirë në Klinikën e Pediatrisë, ka nevojë urgjente për trajtimin e sëmundjes jashtë vendit, pasi bëhet fjalë për diagnozën: Leokimi, e cila nuk ka mundësi të trajtohet në Kosovë. Edhe shuma me e vogel do te bej ndryshim te madhe, mund qe t’ia shpetoj jetën Endritit! Zoti ju bekoft! Shpenzimet e trajtimit janë shumë të shtrenjta, familja nuk mundet t’i përballoj ato shpenzime andaj kërkojmë nga të gjithë njerëzit e vullnetit të mire dhe të gjithë ata që kanë mundësi t’i ndihmojmë Endritit të vogël që të shërohet dhe ta shijoj jetën dhe fëmijërinë si gjithë fëmijët e tjerë të botës. Zot na e mundëso që ky trajtim mjekësor të realizohet sa më shpejtë. Zoti ju bekoftë!

Sami Bajrami (Babai i Endritit), Nr kontaktues:044-488-146

Dergo me sms 1Euro në numrin: 55103 (nga operatori Vala)

Help
Endrit Bajrami is only two years old and he is suffering from a Leukemia disease. To help Endrit we must collect a total of sum 150,000 euros which is needed for carrying out the operation abroad.
I ask all citizens to express for a small Endrit a charity which today we need to, turn again in his face a smile.

Account Holder: Sami Bajrami
Address: 10000 Prishtina Kosovo
Account No: 1110-505472-0001-41
Name of Bank: ProCredit Bank-Kosovo
Prishtina Branch
SWIFT CODE: MBKORS22

(zeri/tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 30, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: