RSS

Hallouini i Miley Cyrus

31 Oct

cyrus-lil1Pritej që Miley Cyrus të zgjidhte një kostum jo të frikshëm për Hallouin, por provokues dhe pikërisht kështu ka ndodhur. 

Këngëtarja 20-vjeçare, e cila kohët e fundit ka bërë shumë të flitet për të me performancat “e nxehta” dhe videoklipet krejtësisht nudo, ka zgjedhur që të vishet si Lil Kim në MTV Video Music Awards të vitit 1999.
cyrus-lilcyrus-lil2cyrus-lil3
Në mënyrë që veshjen e saj ta shihnin të gjithë fansat e saj nëpër Botë, Cyrus postoi disa foto në Instagram dhe Twitter.(tch.tupani)

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 31, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: