RSS

Zbulohet një planet i ngjashëm me Tokën

31 Oct

gjithsiaShkencëtarët në Shtetet e Bashkuara thonë se kanë gjetur një planet të ngjashëm me Tokën, jashtë sistemit diellor.

Planeti, jo vetëm që ka madhësinë e njëjtë si të Tokës, por edhe proporcione të njëjta të hekurit dhe shkëmbinjve.

Planeti, i njohur su Kepler-78b, rrotullohet rreth një ylli, i cili është pak më i vogël se Dielli dhe ndodhet rreth 400 vjet drite larg.(rel,tupani)

 
Leave a comment

Posted by on October 31, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: