RSS

Gjithçka që duhet të bëni pas seksit….“Mos flini gjumë”

12 Nov

sexbox Ekzistojnë mjaft gjëra të cilat mund t’i bëni pas seksit, jo thjesht të flini. Propozimet në vijim do t’ju ndihmojnë që të lidheni edhe më shumë me partnerin, pasi keni kryer marrëdhënie seksuale.

Përkëdheluni
Përkëdhelja në të vërtetë është gjëja më e zakonshme, me të cilën pas seksit do të jetë mënyra më e mirë që partneri të bindet që vërtet e dashuroni.

Bisedoni
Nuk është e thënë që të bisedoni për seksin, madje edhe biseda më shumë se e zakonshme mund të zgjojë tek ju epshin dhe të përmirësojë komunikimin.

Prekeni njëri-tjetrin
Lehtas prekni dorën apo flokët e partnerit. Kështu mund të zgjoni sërish epshin dhe nuk dihet se deri ku do të përfundoni.

Bisedoni për të ardhmen
Biseda për të ardhmen është shumë e rëndësishme. Mund të bisedoni për pritjet tuaja dhe për ëndrrat, si edhe për atë se çka prisni nga e ardhmja.

Qeshni
Mund të tregoni ndonjë ndodhi të bukur apo të përmendni pikërisht ato gjëra që i keni bërë.

Hani në shtrat
Mënyra më e mirë që ta ripërtërini energjinë është të hani. Prandaj, pas seksit mund të përgatisni një racion dhe ta hani në shtrat bashkë me partnerin. (bw,tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 12, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: