RSS

Dhjetë yjet që nuk përdorin rrjetet sociale

15 Nov

f1_15yjet-jpg1384506373Edhe pse shumica e të famshmëve publikojnë informacione nga jeta e tyre personale në rrjetet sociale “Instagram”, “Facebook” dhe “Twitter”, ka dhe të atillë, e mund të befasoheni, që nuk janë përdorues të këtyre rrjeteve.Ekzistojnë arsye të shumta që i bën ata të mos i përdorin, siç janë: çrregullimi, jointeresimi apo shqetësimi.

Kështu trio e famshme George Clooney, Julia Roberts dhe Kate Hudson kanë folur kundër medieve sociale këtë javë.

George ka folur negativisht, duke thënë se përdoruesit e këtyre rrjeteve sociale po bëhen të varur prej tyre duke publikuar informacione të ndryshme.

Julia e krahasoi këtë varësi me rritjen e sheqerit në gjak dhe Kate tha se ndihet e frikësuar nga e gjithë kjo varësi.

Ndër dhjetë yjet që nuk janë përdorues të rrjeteve sociale, janë edhe Kristen Stewart, Dakota Fanning, Mary-Kate dhe Ashley Olsen, Blake Lively, Chris Hemsworth, dhe Scarlett Johansson.(koha,tupani)

 
Leave a comment

Posted by on November 15, 2013 in News

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: