RSS

Elsa Lila videomesazh Ramës: T’i thuhet Jo armëve kimike

15 Nov

elsa lilaArtistja Elsa Lila në një videomesazh drejtuar kryeministrit Edi Rama kërkon të mos lejohen importi i armëve kimike të Sirisë në vendin tonë. Këngëtarja Lila në fjalën e saj tha se duhet të dëgjohet zëri i qytetarëve dhe të lihen mënjanë interesat ekonomike dhe politike.

“I nderuar zoti Edi Rama, kryeministër i vendit tim Shqipëria. Unë quhem Elsa, me profesion artiste dhe me banim në Romë. Besoj se vendi im ka nevojë për shpresë. Pasi besoj se Shqipëria ime ka nevojë për lule, jo për farën e helmit. Besoj se në Shqipëri duhet mbrojtur arti i jetës, dhe jo arti i vdekjes, prandaj i nderuar zoti kryeministër unë ju uroj që ju të gjeni forcën që këtë radhë të lini mënjanë interesin ekonomik dhe politik të kombit tonë përsa i përket importit të armëve kimike në Shqipëri, dhe të përqafoni thirrjen e njëzëshme të të gjithë shqiptarëve që sot po ju thotë “Jo, ne nuk i duam armët kimike në Shqipëri”, tha artistja Elsa Lila.(A1/Tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 15, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: