RSS

Ja çfarë përfiton Shqipëria, nëse lejon shkatërrimin e armëve kimike

15 Nov

kim_633240SHBA-të i kanë ofruar një paketë me pesë prëfitime të rëndësishme Shqipërisë nëse Shqipëriapranon të marrë armët kimike siriane, thonë burimet e Albeut.

Ja çfarë përmban paketa amerikane:

1. Ndihmë për sigurimin e Statusit të Vendit Kandidat brenda dhjetorit

2. Ndihmë për aderimin e plotë të Shqipërisë në BE brenda mandatit të parë të qeverisë Rama

3. Mbulim financiar sa 3-fishi i Buxhetit të Shqipërisë (Buxheti i Shqipërisë ishte 4 miliardë USD për vitin 2012)

4. Garantimi dhe dhënia e një statusi të veçantë për Shqipërinë në raport me Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku në proces përfshihet dhe heqja e vizave

5. Propozimin e Shqipërisë për çmimin Nobel për paqen.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 15, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: