RSS

Pas Afganistanit, kosovarët martohen më të rinjtë në moshë

26 Nov

martesaA jeni kureshtarë të dini moshën mesatare të njerëzve nëpër vendet e ndryshme të cilët vendosin të martohen?

Atëherë vetëm shikojeni këtë hartë e cila është bërë si rezultat i studimit të Pricenomics, e cila tregon moshën mesatare të martesës të të gjitha vendeve në botë.

“Popullata e vendeve të cilat kanë ekonomi më të dobët martohen më herët ndërsa ato që kanë ekonomi më të fortë e shtyjnë martesën më gjatë”, thuhet në këtë studim.

“Vendet nordike dhe to të Evropës Perëndimore radhiten në mesin e shteteve të cilat e shtyjnë më së shumti martesën. Mbi moshën 30 vjeçare. Ndërsa Afganistani e ka moshën mesatare më të ultën.Nën 20 vjeç”, thuhet ndër të tjera në këtë studim.

Për më shumë mund të shikoni hartën dhe në bazë të ngjyrave që keni edhe në këndin e poshtëm të hartës mund ta dalloni se cilat shtete në cilën moshën martohen. /Zëri/

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 26, 2013 in News

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: