RSS

Grande akuzohet për vjedhjen e hitit të vitit 1972

14 Dec

Pop-ylli Ariana Grande është duke u përballur me një padi për shkeljen e të drejtave të autorit për hitin e saj të këtij viti, “The Way”. Këngëtarja e aktorja dhe drejtuesit e “Sony/ATV”, “UMG Recordings” janë akuzuar nga pronari i firmës britanike “Minder Music”, që posedon të drejtat e këngës që ishte shkruar dhe incizuar nga “The Jimmy Castor Bunch”. Ata pohojnë se fraza e kënduar nga Grande, “What we gotta do right here is go back, back into time” është vjedhur nga hiti i vitit 1972 “Troglodyte”, në të cilin këndohet, “What we’re gonna do right here is go back, way back, back into time”. Kërkesa është bërë në gjykatën e Nashville në Tennessee, raporton “The Hollywood Reporter”. Drejtuesit e “Minder Music” janë duke kërkuar deklarimin për shkeljen e të drejtave të autorit, si dhe pagesën e dëmshpërblimit dhe shpenzimet e avokatëve”.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 14, 2013 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: