RSS

Sam Bailey fiton X Factor në Angli

20 Dec

Sam Bailey fiton X Factor në AngliSam Bailey kurorëzohet si fituesja e X Factor në Angli per 2013

Duke kënduar këngën fituese ‘Skyscraper’ nga Demi Lovato, ka bërë për të qarë anëtarët e jurisë Nicole dhe Sharon nga emocionet dhe mbledhja e më shumë se 1 miljon votime.

Pas muajsh punë të vështir, Sam ka fituar rreth një milion paund nga bashkëpunimet, dhe ka sigurar një vënd ne ‘Beyonce’s Mrs Carter’ tur për vitin e ardhshëm.(ora,tupani)

 
Leave a comment

Posted by on December 20, 2013 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: