RSS

Parashikimet e Nostradamusit për Vitin 2014

01 Jan

Inxhinieri nga Ukraina Aleksander Lazarev zbuloi për publikun botëror parashikimet e Nostradamusit për vitin e ri 2014. Sipas Lazarev, Nostradamus parashikon se vitin e ardhshëm do të kryhen atentate ndaj katër kryeministrave, ndërsa më pas do të vijë edhe lufta e tretë botërore në të cilën do të përdoren armë kimike dhe nukleare.

Do të ketë një numër i vogël i njerëzve gjallë nga të cilët shumica do të vuajnë nga sëmundje të lëkurës dhe kancerit.

Sipas parashikimeve të Nostradamus, njerëzit do të jenë në panik, do të ketë konflikt mes religjioneve fetare në botë, ndërsa do të shkatërrohen edhe vende të tëra. Astrologu francez parashikon se në vitin 2014 planeta Nibiru do të afrohet aq afër tokës sa do të mund ta prekim.

Nga kjo mund të zhvendoset edhe boshti i Tokës, njëra gjysmë gati e ngrirë ndërsa gjysma tjetër do të ngelet shkretëtirë. Gjithsesi duke u bazuar edhe në parashikimet e mëparshme të Baba Vanga, në vitin 2014 priten sëmundje më të rënda se SIDA, si për shembull luftëra të ndryshme./Shqipmedia/

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 1, 2014 in News

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: