RSS

Dënohet më vdekje mjekja kineze që vodhi fëmijë

14 Jan

AFA3567D-3C44-4963-9798-284F0AAD494F_w308_r1Një gjykatë në Kinë ka shqiptuar dënim të kushtëzuar me vdekje për një mjeke, e cila ka pranuar se ka vjedhur foshnja nga spitali ku ka punuar dhe ua ka shitur ato trafikuesve të qenieve njerëzore.

Gjykata në provincën Shaanksi të Kinës ka thënë se Zhang Shuxia u ka thënë prindërve se të porsalindurit e tyre kanë probleme të lindura, për t’i bindur ata që të heqin dorë.

Dënimi i kushtëzuar me vdekje në Kinë shpesh, pas dy vjetësh, shndërrohet në dënim të përjetshëm me burgim.

Trafikimi i fëmijëve është problem i madh në Kinë, i drejtuar nga preferenca tradicionale për djemtë.(REL,Tupani)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 14, 2014 in News

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: